Kaartverkoop

Online kaartverkoop

Online je kaarten kopen voor een voorstelling is gemakkelijk en snel via het online ticketsysteem. In dit systeem kun simpel alle gegevens invoeren en direct via iDeal betalen. Je krijgt vervolgens een pdf via email toegestuurd. Dit ticket kan geprint meegenomen worden naar de voorstelling voor toegang.

Telefonische kaartreservering

Kaarten kunnen ook telefonisch gereserveerd worden. Het kantoor is hiervoor bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur of vanaf een uur voor de aanvang van de voorstelling. De kaarten worden vervolgens klaargelegd bij de kassa en kunnen worden opgehaald vanaf een uur voor de voorstelling.
De kaarten dienen direct te worden afgerekend bij het ophalen. Dit kan contant en via pin betaling.

Aan de kassa

Het is ook mogelijk om vanaf een uur voor de voorstelling kaarten te kopen aan de kassa. Dit is uiteraard alleen mogelijk als er nog plaatsen beschikbaar zijn en geeft dus geen garantie voor toegang. Betalen van de kaarten aan de kassa kan contant en met pin betaling.

Wachtlijst

Mocht een voorstelling vol geboekt zijn is het mogelijk om op een wachtlijst geplaatst te worden. Als er kaarten geannuleerd worden, benaderen we de mensen van de wachtlijst of deze nog geïnteresseerd zijn in de kaarten. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Voor het plaatsen op de wachtlijst kun je telefonisch contact opnemen met Theater Peeriscoop op maandag t/m vrijdag van 9:00 – 17:00 uur.

Verhinderd

Ben je om wat voor reden verhinderd en kun je niet naar de voorstelling komen, laat ons dit zo snel mogelijk weten via mail of telefonisch. We kunnen wellicht anderen nog blij maken met jouw kaarten.

Uitvallen van een voorstelling

Als een voorstelling komt te vervallen informeren we je zo snel mogelijk. Mocht je al kaarten hebben besteld via de website zorgen wij uiteraard dat dit bedrag binnen 14 dagen terug gestort wordt op de desbetreffende rekening.