Informatie & Huisregels

Aanvangstijd

Theater Peeriscoop is een uur voor de start van de voorstelling geopend. In de foyer verwelkomen we je graag met een drankje en een gezellige babbel. Hier kun je nog even de hectiek van de dag van je af laten glijden, zodat je vervolgens ontspannen in de zaal kunt plaatsnemen. De aanvangstijd voor de voorstelling staat op onze website en op het ticket.

Laatkomers

Ben je te laat? Laat het ons even weten en meld je bij binnenkomst bij een medewerker aan de bar. We proberen dan een geschikt moment te vinden om de zaal alsnog te betreden. Mocht de aard van de voorstelling dit niet toelaten kan dat betekenen dat het niet meer mogelijk is de voorstelling bij te wonen.

Cadeaubonnen & podiumkaarten

Bij Theater Peeriscoop is het mogelijk de Peeriscoop Kadokaart in te wisselen voor een voorstelling. Tevens kun je de Podium Cadeaukaart gebruiken voor het bezoeken van een voorstelling. De CJP-pas en andere cadeau- en kortingskaarten worden niet geaccepteerd.

Mindervaliden

Onze theaterzaal heeft een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Wil je gebruik maken van een rolstoelplek kun je dit bij de aanschaf van het ticket aangeven. Dit geldt ook voor bezoekers die slecht ter been zijn en graag een stoel op de onderste rij willen. De foyer is op de begane grond en hierdoor makkelijk bereikbaar voor mindervaliden.

Leeftijdsindicatie

Om de jeugdvoorstellingen leuk te houden voor alle kinderen, hebben deze voorstellingen vaak een leeftijdsindicatie vanaf welke leeftijd de voorstelling geschikt is. Deze leeftijdsindicatie is te vinden op de website bij de voorstelling. We zouden het zeer waarderen als daar rekening mee gehouden wordt.

Mobiele telefoons

In deze tijd is het bijna overbodig nog te noemen, maar ook bij ons moeten de mobiele telefoons uit of stil tijdens de voorstelling. Als je het toestel ook uit laat in de foyer zou je nog wel eens verrast kunnen worden door een spontaan leuk gesprek met een medebezoeker.

Beeld- en geluidsopnamen

Het is niet toegestaan om beeld- of geluidsopnamen te maken tijdens één van onze voorstellingen. Het is storend voor de andere bezoekers en toont weinig respect voor de artiest. Mocht dit opgemerkt worden door een medewerker van Theater Peeriscoop, kan deze je vragen de zaal te verlaten.